Politica SUU ELIAS privind Confidentialitatea si utilizarea Cookies

ACORD PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

Prin continuarea accesari dumneavoastra a website-ului nostru, sunteti de acord ca datele dumneavoastra sa fie preluate, prelucrate si salvate in baza noastra de date, conform Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor).

 

Politica de confidentialitate

 

INTRODUCERE

Prezenta Politica de Confidentialitate descrie categoriile datelor dumneavoastra pe care le prelucram, modalitatea si scopurile in care le colectam, in ce situatii transferam si/sau dezvaluim date cu caracter personal si diversele drepturi si optiuni de care dispuneti in acest sens. In acelasi timp, Politica noastra de Confidentialitate detaliaza modul in care prelucram datele cu caracter personal in gestionarea relatiei cu clientii, cel mai adesea pentru a va tine la curent cu cele mai recente evolutii sau evenimente din domeniul dumneavoastra de interes.

In mod normal, website-ul nostru poate fi utilizat fara introducerea de date cu caracter personal. Cand date cu caracter personal sunt colectate pe site (precum: nume, prenume, adresa de e-mail, date personale din CV), acestea sunt colectate intrucat persoana interesata furnizeaza aceste date site-ului in mod voluntar.
Ca regula, SPITALUL ELIAS colecteaza si prelucreaza datele pe care utilizatorii site-ului aleg in mod liber sa le furnizeze.
Politica de confidentialitate a SPITALULUI ELIAS se aplica oricarui vizitator/utilizator al site-ului, precum si oricaror date cu caracter personal prelucrate de SPITALUL ELIAS.
In masura in care nu doriti ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie prelucrate de catre SPITALUL ELIAS va sfatuim sa nu ne accesati site-ul, sa nu va inregistrati sau sa ne transmiteti, documente care contin date cu caracter personal.

CINE PRELUCREAZA DATELE DVS. CU CARACTER PERSONAL

SPITALUL UNIVERSITAR DE URGENTA ELIAS, denumit in continuare SPITALUL ELIAS, este operatorul datelor dumneavoastra cu caracter personal.

CE CATEGORII DE DATE PRELUCRAM

SPITALUL ELIAS colecteaza si prelucreaza doar datele cu caracter personal pe care utilizatorii/vizitatorii le pun la dispozitie, prin accesarea si vizitarea de catre acestia a site-ului, precum si prin alte mijloace.

In procesul de recrutare si de contactare, urmatoarele informatii sunt necesare: nume, prenume, numar de telefon, experienta, studii si localitatea domiciliului din momentul aplicarii. Orice alta informatie ne furnizati si nu este necesara in procesul de recrutare, va fi stearsa, in masura in care este posibil.

Este posibil sa cerem referinte despre dumneavoastra de la fosti angajatori, insa doar pe baza consimtamantului dumneavoastra.

De asemenea, este posibil ca terte parti, avand calitatea de furnizori de aplicatii, instrumente, widget-uri si plug-in-uri de pe site-ul nostru precum: instrumentele social media, Google Analytics, Google Adwords, alte instrumente Google, serviciul dedicat campaniilor de e-mail marketing: MailChimp, dar fara a ne limita la acestea, sa foloseasca mijloace automate de colectare a datelor privind interactiunea dumneavoastra cu respectivele platforme. In aceasta situatie, datele sunt colectate direct de acei furnizori, ceea ce inseamna ca in legatura cu colectarea de date facuta de catre furnizorii respectivi, va sfatuim sa consultati politicile de protectia datelor si notele de informare ale acelor furnizori intrucat in cazul acelei prelucrari se aplica politicile furnizorilor respectivi. Sub rezerva legislatiei aplicabile, SPITALUL ELIAS nu este responsabila pentru practicile acestor furnizori privind protectia datelor.

De asemenea, in cazul in care doriti sa aplicati pentru o pozitie afisata, SPITALUL ELIAS va colecta toate datele cu caracter personal pe care aplicantul le va trece in CV, precum dar fara a se limita la:

  • Istoricul educatiei si experientei profesionale;
  • Limbi straine cunoscute si alte abilitati profesionale;
  • Anul nasterii;
  • Calitatea de membru in diferite organizatii profesionale;

CUM COLECTEAZA SPITALUL ELIAS DATELE DUMNEAVOASTRA CU CARACTER PERSONAL

Putem colecta date cu caracter personal cu privire la dumneavoastra in anumite imprejurari, inclusiv:

  • In momentul in care navigati, solicitati informatii sau interactionati cu website-ul nostru
  • In momentul in care ne contactati, prin intermediul formularului de contact
  • In momentul in care aplicati la un job postat pe website-ul nostru si/sau pe portaluri de recrutare
  • In momentul in care ne puneti, in orice fel, la dispozitie, informatii despre dumneavoastra, in vederea participarii la procesul de selectie pentru o anumita pozitie deschisa, in portofoliul SPITALULUI ELIAS.

In anumite imprejurari, colectam date cu caracter personal cu privire la dumneavoastra de la o sursa terta. Spre exemplu, putem colecta date cu caracter personal de pe portalurile de recrutare de tipul Bestjobs, Ejobs. Va rugam sa cititi termenii si conditiile de confidetialitate a respectivelor portaluri. In orice caz, cu privire la datele pe care la colectam de la terti, prezentele conditii se aplica corespunzator.

TEMEIURI JURIDICE PENTRU PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Orice operatiune care reprezinta o prelucrare, conform legii, (cum ar fi, dar fara a se limita la colectare, stocare, inregistrare, structurare, adaptare sau modificare, extragere, consultare, utilizare, divulgare prin transmitere, distrugere) a datelor dumneavoastra cu caracter personal va fi efectuata pe baza unuia dintre temeiurile juridice de mai jos:

  • Prelucrarea este necesara in scopul intereselor legitime ale SPITALULUI ELIAS, cu exceptia cazurilor in care interesele sau drepturile si libertatile dumneavoastra fundamentale prevaleaza asupra acestor interese. Concret, datele sunt prelucrate in baza interesului legitim al SPITALUL ELIASde a presta serviciile solicitate de clientii sai si de a furniza acestora potentiali candidati care sa corespunda profilului descris de acestia. De asemenea, ne dorim sa propunem clientilor nostri pozitii in concordanta cu asteptarile formulate.
  • Prelucrarea este necesara in vederea respectarii unei obligatii legale

IN CE SCOPURI VA PRELUCRAM DATELE CU CARACTER PERSONAL

Va putem folosi datele cu caracter personal doar in urmatoarele scopuri :

  • Selectie si plasare a fortei de munca, resurse umane. Datele furnizate sunt necesare pentru a identifica daca experienta profesionala si pregatirea dumneavoastra sunt potrivite pentru pozitia pentru care ati aplicat. Datele colectate sunt utilizate in scopul informarii dumneavoastra cu privire la job-urile pentru care ati aplicat, in vederea programarii interviului si comunicarii rezultatelor interviului, in vederea informarii dumneavoastra cu privire la joburi noi care consideram ca sunt de interes si solicitarii acordului ca dumneavoastra sa fiti parte a unui nou proces de recrutare. Utilizarea datelor in scopul mentionat poate implica transferul acestor date catre terte parti – potentiali angajatori.
  • Solutionarea oricaror cereri si/sau eventuale reclamatii si furnizarea oricaror informatii solicitate prin completarea formularului de contact. In cazul in care doriti sa ne contactati prin intermediul formularului de contact, atat solicitarea de a ne contacta astfel cat si datele transmise (nume, prenume, adresa de e-mail, numarul de telefon, mesaj, subiect, oras, companie) vor fi pastrate in vederea procesarii solicitarii primite si in vederea asistarii cu alte solicitari ce vor urma primei.
  • Analizarea si imbunatatirea serviciilor si comunicarilor noastre catre dumneavoastra;
  • Protejarea securitatii si gestionarea accesului la sediile noastre, sistemele IT si de comunicare, platformele online, website-urile si celelalte sisteme;
  • In scopul monitorizarii si evaluarii conformitatii cu politicile si standardele noastre;
  • In orice scop aferent si/sau auxiliar oricarora dintre cele de mai sus sau orice alt scop pentru care datele dumneavoastra cu caracter personal ne-au fost furnizate.

In cazul in care ne-ati acordat expres consimtamantul dumneavoastra, va putem prelucra datele cu caracter personal si in urmatoarele scopuri:

  • Comunicarea cu dumneavoastra prin canalele pe care le-ati aprobat pentru a va tine la curent cu activitatea SPITALULUI ELIAS, anunturi si alte informatii cu privire la serviciile si produsele SPITALULUI ELIAS, evenimente si proiecte in care SPITALUL ELIAS s-a implicat sau orice alte stiri si noutati pe teme conexe activitatii pe care o desfasuram (marketing direct).

Nu vom folosi datele dumneavoastra cu caracter personal in luarea unor decizii automate care sa va afecteze sau sa creeze alte profiluri decat cele descrise mai sus.
Puteti alege sa va retrageti consimtamantul privind materialele de marketing in orice moment, prin simpla accesare a link-ului de ‘dezabonare’ de la subsolul fiecarui newsletter.

PARTAJAREA DATELOR DUMNEAVOASTRA CU CARACTER PERSONAL

Va putem partaja datele cu caracter personal in urmatoarele imprejurari:

Daca ati aplicat la un anunt postat de SPITALUL ELIAS, in vederea participarii la procesul de recrutare pentru ocuparea respectivului post, vom comunica datele dumneavoastra personale angajatorului pentru care se efectueaza recrutarea. Acesta este la randul sau operator de date cu caracter personal, astfel incat recomandam parcurgerea politicii de confidentialitate comunicata de acesta.

De asemenea, va putem partaja datele cu caracter personal cu instante de judecata, autoritati de aplicare a legii, autoritati de reglementare sau avocati sau alte persoane daca se dovedeste necesar in mod just in vederea constatarii, exercitarii sau apararii unui drept in justitie sau a unui drept natural, sau in scopul unui proces de solutionare alternativa, confidentiala a diferendelor.

Putem folosi date cu caracter personal agregate si statistici in scopul monitorizarii folosirii website-ului SPITALULUI ELIAS.

De asemenea, va putem partaja datele cu caracter personal cu persoanele noastre imputernicite – in principal prestatori de servicii din cadrul sau din afara SPITALULUI ELIAS in vederea prelucrarii datelor cu caracter personal in scopurile mentionate mai sus, in numele nostru si doar in conformitate cu instructiunile noastre. SPITALUL ELIAS va pastra controlul asupra datelor dumneavoastra cu caracter personal si va folosi masuri corespunzatoare de protectie, conform legii aplicabile, pentru a asigura integritatea si securitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal in momentul solicitarii respectivilor prestatori de servicii.

De asemenea, SPITALUL ELIAS isi rezerva dreptul de a transfera datele dumneavoastra personale in cazul unor operatiuni de reorganizare si/sau transfer al patrimoniului sau parti ale patrimoniului catre terti cu respectarea prevederilor legale in vigoare referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal.

Altfel, va vom divulga datele cu caracter personal doar cand ne instruiti sau ne acordati permisiunea, cand ni se impune prin legea aplicabila sau prin reglementari sau cereri ale organelor judiciare sau oficiale sa procedam astfel, sau asa cum se impune in vederea investigarii unor activitati frauduloase sau infractionale.

Datele dumneavoastra cu caracter personal nu vor fi transferate catre terte persoane sau catre parteneri in scopuri de marketing direct.

PASTRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele cu caracter personal pot fi pastrate pe sistemele noastre tehnologice de date cu caracter personal, acelea ale subcontractorilor nostri sau in format tiparit. Am adoptat toate masurile ce se impun, atat cu privire la persoanele care intra in contact cu datele, spatiile in care sunt prelucrate datele, cat si cu privire la echipamentele tehnice utilizate in legatura cu prelucrarea datelor, pentru a ne asigura ca datele sunt prelucrate in siguranta, cu asigurarea confidentialitatii acestora si impiedicarea accesului neautorizat sau pierderii datelor.

ACTUALIZAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

In cazul in care oricare dintre datele cu caracter personal pe care ni le-ati furnizat sufera modificari, spre exemplu daca va schimbati prenumele, numele sau adresa de e-mail, daca doriti sa anulati orice fel de cerere catre SPITALUL ELIAS, sau daca luati la cunostinta faptul ca detinem orice date cu caracter personal incorecte cu privire la dumneavoastra, va rugam sa ne anuntati prin comunicarea unui e-mail la: ­­­­­­­­­­­­­­­­­­contact@spitalul-elias.ro.

CAT TIMP PASTRAM DATELE DUMNEAVOASTRA CU CARACTER PERSONAL

SPITALUL ELIAS a implementat masuri tehnice si organizatorice pentru organizarea procesului si criteriilor prevazute pentru stergerea sau eliminarea datelor dumneavoastra cu caracter personal.

Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi sterse sau eliminate atunci cand nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost primite sau atunci cand solicitati stergerea datelor, prin exercitarea dreptului de a fi uitat si SPITALUL ELIAS nu mai are obligatia legala de a continua sa stocheze datele respective. Cu toate acestea, vom pastra datele dumneavoastra cu caracter personal atunci cand acestea sunt necesare pentru exercitarea sau apararea de catre SPITALUL ELIAS a unui drept al dumneavoastra sau al altei persoane in justitie, pana la finalul perioadei de retentie relevante sau pana la solutionarea respectivelor actiuni in instanta.
Cu exceptia cazului in care ne solicitati in mod expres sa stocam datele dumneavoastra cu caracter personal pe termen mai lung sau a cazului in care datele cu caracter personal sunt necesare pentru apararea unui eventual drept in justitie fara perioada de pastrare, datele cu caracter personal vor fi sterse in termen de 3 ani de la data la care au fost colectate.

Datele dumneavoastra sunt prelucrate pe parcursul procesului de recrutare aferent postului pentru care ati aplicat si sunt pastrate timp de 6 luni de la incheierea procesului. La implinirea acestui termen, datele sunt sterse cu privire la respectivul proiect. Cu toate acestea, vom continua sa prelucram datele dumneavoastra personale, mentinandu-le in baza noastra de date, pentru a va tine la curent cu viitoarele pozitii deschise care se potrivesc profilului dumneavoastra.

In cazul in care nu doriti acest lucru, ne puteti informa in scris, prin e-mail, la adresa: ­­­­­­­­­­­contact@spitalul-elias.ro cu link direct.

In aceasta situatie, vom sterge datele dumneavoastra, in conditii de securitate si nu veti primi de la noi informatii privind pozitiile vacante ce se potrivesc profilului dumneavoastra.

DREPTURILE DUMNEAVOASTRA IN LEGATURA CU PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Sub rezerva anumitor conditii legale, aveti urmatoarele drepturi in legatura cu prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal:

  1. Dreptul de a cere SPITALULUI ELIAS accesul la aceste date. Aveti dreptul de a obtine de la SPITALUL ELIAS o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care va privesc si, in caz afirmativ, aveti acces la datele respective si la urmatoarele informatii: ce date prelucram, in ce scop, daca acestea au fost divulgate tertilor si cui, precum si perioada de stocare a acestor date. Va vom reinforma, de asemenea, cu privire la drepturile pe care le aveti in ceea ce priveste datele personale, drepturi detaliate in aceasta informare. Aveti dreptul de a primi gratuit o copie a datelor cu caracter personal ce fac obiectul prelucrarii. Pentru orice alte copii solicitate, ne rezervam dreptul de a percepe o taxa. Puteti solicita comunicarea informatiilor de mai sus in format electronic, situatie in care datele vor fi furnizate intr-un format electronic utilizat de noi in mod curent, cu exceptia cazului in care solicitati comunicarea acestora in alt format.
    2. Dreptul de a cere SPITALULUI ELIAS rectificarea datelor. Aveti dreptul de a obtine, fara intarzieri nejustificate rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care va privesc si/sau de a obtine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declaratii suplimentare.
    3. Dreptul de a cere SPITALULUI ELIAS stergerea datelor. Aveti dreptul de a cere SPITALULUI ELIAS stergerea datelor personale care va privesc, fara intarzieri nejustificate, iar SPITALUL ELIAS are obligatia de a sterge aceste date, in cazul in care se aplica unul din urmatoarele motive:
    – Datele cu caracter personal nu sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate
    – Va exercitati dreptul de opozitie, in conditiile descrise la dreptul de opozitie si nu exista motive legitime care sa prevaleze in ceea ce priveste prelucrarea
    – Va exercitati dreptul de opozitie cu privire la utilizarea datelor dumneavoastra in scopul marketingului direct
    – Datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal
    – Datele personale trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale a operatorului in temeiul legislatiei europene sau nationale
    4. Dreptul de a cere SPITALULUI ELIAS restrictionarea prelucrarii. Aveti dreptul de a obtine din partea noastra restrictionarea prelucrarii datelor cu caracter personal, in urmatoarele conditii:
    – Daca contestati exactitatea datelor prelucrate, pentru o perioada care sa ne permita sa verificam exactitatea datelor
    – daca prelucrarea este ilegala si nu v-ati exercitat dreptul de stergere, aveti dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii
    – daca operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar le solicitati pentru constatara, exercitarea sau apararea unui drept in instanta
    – in cazul in care v-ati opus la prelucrare, pe perioada pe care se verifica daca drepturile legitime ale operatorului prevaleaza asupra celor ale persoanei vizate.
    – In cazul in care ati obtinut restrictionarea prelucrarii va vom informa inainte de ridicarea restrictiei.
    5. Dreptul la opozitie. In orice moment aveti dreptul din motive legate de situatia particulara in care va aflati, de a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra personale. Nu vom mai prelucra datele dumneavoastra cu exceptia cazului in care avem motive legitime si imperoase, pe care le vom dovedi, care justifica prelucrarea si care prevaleaza asupra intereselor drepturilor si liberatilor dumneavoastra sau daca scopul prelucrarii este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta.
    De asemenea, aveti dreptul de a va opune prelucrarii in orice moment, atunci cand scopul prelucrarii il reprezinta marketingul direct, inclusiv la crearea de profiluri atunci cand masura este legata de marketingul direct respectiv.
    Atunci cand va opuneti prelucrarii, in conditiile de mai sus, datele cu caracter personal nu mai sunt prelucrate.

Drepturile mentionate mai sus pot fi exercitate printr-o cerere scrisa, adresata SPITALULUI ELIAS, la adresa: Bdul Marasti 17, Sector 1, Bucuresti. Este posibil sa va cerem sa va dovediti identitatea comunicandu-ne o copie a unui mijloc valabil de identificare pentru a ne conforma cu obligatiile de securitate pe care le avem si a impiedica divulgarea neautorizata a datelor.

Vom lua in considerare orice solicitari sau plangeri pe care le primim si va vom transmite un raspuns in timp util.

Daca nu sunteti multumit de raspunsul nostru, aveti dreptul de a inainta plangere catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

ACTUALIZARI ALE POLITICII DE CONFIDENTIALITATE

Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic aceasta Politica de Confidentialitate, pentru a reflecta orice modificari ale modului in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale. In cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe website-ul nostru versiunea modificata a Politicii de Confidentialitate si/sau o vom pune la dispozitie in alt mod.

CONFIDENTIALITATE

Va asiguram ca datele dumneavoastra se prelucreaza cu respectarea legii, in conditii de securitate si confidentialitate. Am adoptat toate masurile necesare, atat intern, cat si in ce priveste colaboratorii, pentru a asigura respectarea acestui principiu. Solicitam partenerilor nostri indeplinirea acelorasi conditii de Securitate si confidentialitate, in ce priveste datele personale. In cazul in care, in baza consimtamantului dumneavoastra comunicam date tertilor, solicitam acestora respectarea cerintelor legale prinvind prelucrarea datelor cu caracter personal.

 

==================================================================================

 

POLITICA PRIVIND UTILIZAREA COOKIES

 

 

Cookie-urile ofera informatii despre cum un utilizator foloseste diverse pagini ale site-ului. Ele il ajuta pe utilizator sa interactioneze mai usor cu site-ul. Ulterior astfel de informatii pot fi utilizate pentru a aranja, edita continutul site-ului, pentru a ajuta alti utilizatori sa se bucure de el mai usor.

Ce este un „cookie”?

Va invitam sa aflati ce este un cookie: definitia unui „cookie”, cunoscut si sub denumirea de “internet cookie”, „browser cookie” sau „HTTP cookie” este urmatoarea: un fisier mic, format din numere si litere, care este stocat pe computerul sau dispozitivul folosit de utilizator pentru a accesa internetul.

Acest cookie este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser. In functie de ce browser foloseste utilizatorul (fie ca vorbim de Safari, Edge, Chrome sau Mozilla Firefox) cookie-ul este pasiv. Un cookie nu are programe software precum virusi sau spyware, prin urmare, cookie-ul nu poate dauna dispozitivului sau calculatorului. De asemenea cookie-ul nu are capacitatea de a accesa informatii prezente pe hard drive-ul utilizatorului.

Ar trebui de asemenea sa stiti ca durata de existenta a unui internet cookie este determinata iar acesta este format din doua parti: numele si continutul sau valoarea lui.

Bine de stiut: Un cookie in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a fi utilizate ulterior. De asemenea, in mod general, un internet cookie nu identifica personal un utilizator de internet.

Exista doua categorii mari de browser cookie-uri:

  • Cookie de sesiune – acest tip de cookie este stocat temporar in folderul de cookie al browserului folosit de utilizator. Aici cookie-ul este memorat pana in momentul in care utilizatorul paraseste site-ul sau a preferat inchiderea ferestrei browserului folosit.
  • Cookie persistent – acest tip de cookie este stocat pe hard drive-ul unui PC (cu o durata de existenta determinata). Aici sunt si cookie puse de un alt website decat cel pe care utilizatorul il foloseste, cunoscute si sub numele de „third party cookies”. Sa stiti ca astfel de cookies pot memora interesele unui utilizator (ceea ce viziteaza in site), pentru ca ulterior publicitatea pe care o intalneste in alte locatii sau pe acelasi site sa fie mai relevanta.

Care este utilitatea unui cookie?

Cookie-urile le asigura utilizatorilor o experienta mai placuta de navigare si in majoritatea cazurilor ajuta diverse site-uri sa ofere servicii mai utile, clare, userilor (In functie de interesele si preferintele lor).

Important de stiut: un utilizator are posibilitatea de a sterge oricand cookie-urile. Acesta trebuie doar sa foloseasca setarile browserului utilizat pentru a naviga pe Internet. Sa stiti ca majoritatea browserelor moderne, printre care: Safari, Mozilla, Edge, Internet Explorer, Opera sau Chrome, ofera userilor posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari pot fi schimbate daca ajungeti in sectiunea de optiuni sau in meniul de preferinte (In functie de browserul pe care il folositi).

Majoritatea cookie-urilor pe care site-ul angajari.eu le foloseste sunt cookie-urile de sesiune. Totusi, o vizita pe site-ul angajari.eu poate plasa cookie-uri de tip „third party cookies” cu scopul de a monitoriza nivelul de trafic de pe site, ce tip de continut este vizualizat si modul cum un utilizator ajunge pe site-ul nostru (ex prin motoare de cautare, direct, din alte website-uri etc). Website-ul nostru deruleaza aceste analize de utilizare pentru a imbunatati performanta in beneficiul userilor.

Va puteti seta browser-ul sa va notifice cand va trimitem cookie-uri si astfel sa le permiteti accesul cookie-urilor in mod individual, astfel incat sa acceptati cookie-urile in anumite cazuri sau sa le blocati. De asemenea, utilizatorii care aleg sa isi dezactiveze cookie-urile trebuie sa fie constienti ca dezactivarea cookie-urilor poate duce la limitarea functionalitatii site-ului.

Cum dezactivezi urmarirea site-ului?

Puteti preveni ca cookie-urile sa fie salvate/stocate prin schimbarea setarilor browser-ului pe care il folositi. Insa, va rugam sa aveti in vedere, ca o astfel de actiune va poate impiedica sa folositi toate functiile atat de pe acest site cat si de pe alte site-uri in integralitatea lor. In plus, puteti impiedica, ca informatii generate de catre un cookie care are legatura cu utilizarea site-ului de catre dumneavoastra (inclusiv adresa IP) sa fie transmise la google si procesate de catre google. Pentru asta, apasati click pe urmatorul link si descarcati si instalati optiunea de oprire a browserului: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=ro